14 Napos Visszaküldési Szabályzat

14 Napos Visszaküldési Szabályzat

Kedves Vásárlónk,

Cégünk mindent megtesz azért, hogy elégedett legyél a termékeinkkel. Tudjuk, hogy az online vásárlás néha bizonytalanságot okozhat, ezért természetesen biztosítjuk számodra a törvény által előírt 14 napos elállási jogot. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy bizonyos, egészségvédelmi vagy higiéniai okokból zárt csomagolású termékek a felbontás után általában nem küldhetők vissza. De ne aggódj! Ha kipróbálás után úgy érzed, a termék mégsem felel meg az elvárásaidnak, a következő feltételek mellett visszaküldheted:

Termékek: A visszaküldési szabályzat a matracokra, fedőmatracokra, párnákra és matracvédőkre vonatkozik.

Visszaküldési Időszak: Az átvételt követő 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a terméket.

Termék Állapota: A visszaküldött terméknek sérülésmentesnek, tisztának kell lennie. Bármilyen folt vagy koszolódás a termék huzatán sajnos az elállási jog elvesztését jelenti.

Csomagolás: Kérjük, hogy a terméket eredeti állapotában, alaposan becsomagolva küldd vissza. Ha a termék sérülten vagy koszosan érkezik vissza, sajnos az árát nem áll módunkban visszatéríteni. Részleges visszatérítés nem lehetséges.

Visszaküldési Folyamat: A visszaküldésről értesítened kell minket e-mailen vagy a matrac-parna.hu oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Ezt követően jelezzük, hogy pontosan milyen címre küldd vissza a terméket.

Visszaküldés Költsége: A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik, és a szállítás szervezésében sajnos nem tudunk segítséget nyújtani.

Visszatérítés: A termék visszaérkezése, állapotának ellenőrzése után, amennyiben megfelel a visszaküldési feltételeknek, a visszatérítés banki átutalással történik vagy bankkártyás fizetés esetén közvetlenül a vásárló bankkártyájához kapcsolódó számlára.

Ez a visszaküldési szabályzat biztosítja, hogy bizalommal vásárolhass webáruházunkban, tudva, hogy lehetőséged van a termék visszaküldésére, ha az nem felel meg az elvárásaidnak.